Tânăr de 28 de ani, căutat în apele Jiului

Doi tineri din Târgu Jiu, care se plimbau duminică seara cu barca pneumatică pe Jiu, au fost prinși de curenți în dreptul localității Vîrț. Cel mai tânăr dintre ei a căzut din barcă și încă nu a fost găsit.

Potrivit IPJ Gorj, bărbații de 28 și 35 de ani se deplasau cu o barcă pneumatică pe râul Jiu, în scop de agrement, din direcția municipiului Târgu Jiu către orașul Rovinari. Cel de 28 de ani, Beuran Mihai Laurențiu, s-a dezechilibrat și a căzut în râul Jiu.

La fața locului a intervenit un echipaj din cadrul ISU Gorj, care a reușit să-l preia pe bărbatul de 35 de ani, din barca ce rămăsese imobilizată de curenți în zona digului.

În continuare, au fost efectuate căutări în zona adiacentă digului, însă Beuran Mihai Laurențiu nu a mai fost găsit.

În momentul în care a căzut din barcă, acesta purta o pereche de pantaloni scurți de culoare neagră, fără alte elemente de vestimentație.

Semnalmente:1,65-1,70m înălţime, aproximativ 70-80 kg, păr șaten, ochi căprui, fără semne particulare.

Persoanele care pot oferi informații care să conducă la identificarea tânărului sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau cea mai apropiată unitate de poliție, este apelul IPJ Gorj.

Tânărul a făcut cununia civilă acum două zile. Inspectoratul pentru Situații de Urgență Gorj a anunțat luni dimineața că a reluat căutările.

Vizualizări: 29,535

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: