Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Mesajul guvernului britanic pentru românii din UK

Cei aproximativ 400.000 de români aflaţi deja în Marea Britanie nu au de ce să se teamă în legătură cu statutul lor post-BREXIT, a transmis Jeremy Hunt, ministrul de externe britanic, într-un interviu pentru Știrile Pro TV.

”Aduc o contribuţie extraordinară la economia Marii Britanii, sunt numeroase firme care se bazează pe angajaţii români, sunt primiţi călduros de societate şi nedorim să rămână. Ne-am asumat că, indiferent de rezultatul acestor negocieri, chiar dacă nu va exista un rezultat şi, deşi nu ne dorim asta, vom ieşi fără acord din UE, le vom respecta drepturile şi vor putea rămâne în Marea Britanie”, a spus Jeremy Hunt.

Cât privește Brexit-ul, ministrul spune că se va merge până la capăt: ”Nu există cale de întoarcere. Brexitul se va întâmpla. Nu aud voci sonore în Parlament care să spună că vor să ”întoarcă” Brexitul, sunt însă mulţi parlamentari care susţin cu multă convingere să oprească un posibil BREXIT fără acord. Însă chiar şi cei care au votat pentru a rămâne în UE înţeleg că suntem o democraţie şi că avem datoria să respectăm voinţa poporului, însă trebuie să o facem în mod corect”.

Vizualizări: 5,603

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Externe:

Citește și: