Mesajul lui Alexandru Bratu în ziua în care și-a înmormântat soția

Clipe cumplite, astăzi, la Târgu Jiu. Olimpia Bratu a fost condusă, cu multe lacrimi, pe ultimul drum de familie, prieteni, colegi sau oameni care au cunoscut-o doar de la televizor ori de la activitățile minunate pe care le organiza în încercarea de a uni tinerii printre cărți. 

Gorjul și-a luat, astăzi, adio de la Olimpia Bratu. Sotul său, Alexandru Bratu, le-a mulțumit celor care i-au adus un ultim omagiu celei care a pus biblioteca pe harta culturală a județului Gorj și nu numai. 

"Astăzi, împreună cu familia, prietenii, colegii și cunoscuții, ne-am luat rămas bun de la cea care a fost soție, mamă, fiică, prietenă - OLIMPIA BRATU, una dintre personalitățile marcante ale culturii gorjene, un exemplu de demnitate, inițiativă și onestitate.

Mulțumesc atât colegilor de la Școala Populară de Arte ”Constantin Brâncuși„ Târgu Jiu, cât și celor de la Biblioteca Județeană ”Christian Tell”, care mi-au demonstrat, dacă mai era nevoie, că sunt a doua mea familie!

Vă mulțumesc tuturor, cu emoție și recunoștință imensă, pentru participarea la acest eveniment dureros care ne-a afectat profund. Sprijinul și empatia dumneavoastră au adus alinare acestui trist început de primăvară! Mulțumesc!", a fost mesajul lui Alexandru Bratu.

Vizualizări: 10,958

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: