Mesajul ministrului: Fără sponsorizări pentru sport

Ministrul Energiei, Victor Grigorescu, rămâne ferm pe poziții și continuă să fie de părere că nu este oportun ca societatea CE Oltenia să sponsorizeze activitățile sportive. Înalt demnitarul a explicat că prioritară pentru companie este asigurarea salariilor angajaților. "Mi-am asumat o schimbare de management, chiar la începutul mandatului meu, mi-am asumat o decizie cu privire la sponsorizări, o decizie nepopulară pe care nu am luat-o ușor, dar care cred că este absolut necesară. Datoria mea este în primul rând să mă gândesc la salariați și apoi la echipa de fotbal. Pentru cine se gândește la salariile oamenilor cred că ar face bine să se uite la istoria complexului din ultimii ani, pentru cine se gândește la fotbalul din zonă ar face bine să se uite la istoria complexului din ultimii ani, pentru cine se gândește la viitor aceia ar face bine să se uite la istoria complexului din ultimii ani și în anumite locuri să nu o mai repete", a spus ministrul Energiei, Victor Grigorescu.
Chiar dacă societatea a anunţat că înregistrează profit pe primul trimestru, iar responsabilii din minister au spus că prevederea se aplică atâta timp cât compania înregistrează pierderi, oficialul a spus că și-a asumat și continuă să își asume aceste decizii, pentru că le consideră corecte.
Ministrul a fost întâmpinat la sosirea la sediul CE Oltenia şi de Valentin Peptenatu, şeful galeriei Pandurii, pe această temă.

Vizualizări: 502

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: