Edi Iordănescu, între Pandurii, Steaua şi un club din Vest

Edi Iordănescu a fost dat drept posibil înlocuitor al lui Laurențiu Reghecampf la Steaua, în cazul în care actualul antrenor al roș-albaștrilor nu va mai continua din vară. „Într-o zi mă voi întoarce acasă”, dă apă la moară Iordănescu, menţionând că „acasă” înseamnă Steaua. Antrenorul gorjenilor r avea însă oferte şi din afara ţării. Acesta spune că prima opţiune rămâne Pandurii, dacă acţionarii clubului sunt interesaţi să îl păstreze.

Gigi Becali ia în calcul schimbarea antrenorului Laurenţiu Reghecampf, scrie presa sportivă. Primul nume pe lista scurtă a latifundiarului din Pipera este Edward Iordănescu, în prezent antrenorul echipei Pandurii Târgu Jiu. Parcă pentru a întări faptul că se pregăteşte să-i ia locul lui Laurenţiu Reghecampf pe banca tehnică a Stelei, Edi Iordănescu a postat un mesaj „tonic” pe un site de socializare. „Acasă înseamnă Steaua, acasă înseamnă Ghencea, acasă înseamnă suporterii din nou în tribune, acasă înseamnă spirit, tradiție, înseamnă roșu-albastru, înseamnă lucrurile cu care am crescut!”, a fost mesajul de dragoste pentru culorile roş-albastre al lui Edi Iordănescu.
În ceea ce priveşte planurile sale de viitor, Iordănescu a precizat, într-o conferinţă de presă: „În vară, la finalul contractului, prima discuție va fi cu Pandurii, cu oamenii care au crezut în mine în ciuda vârstei de 36 ani. Există și niște perspective extrem de interesante din străinătate, însă acestora le voi acorda atenție doar în momentul în care stabilitatea financiară nu va mai oferi perspective la Tg Jiu. Hai Pandurii! Într-o zi mă voi întoarce acasă, dar acea zi încă nu a venit!”.

Narcis Răducan îl leagă de Coloana Infinitului
"Nu cred că vrea să plece la Steaua. Dacă vreți să fiu eu diplomat, nu vrea el să plece, dacă nu, îl vom lega de Coloana Infinitului. Contractul lui e destul de îndelungat. Mai are trei săptămâni din el. Sunt discuțiile de mult, relația e mult mai adâncă decât cea contractuală. Suntem condiționați de ceea ce se dorește din vară la Pandurii. Dacă lucrurile merg pe un făgaș normal, atunci cu siguranță vor rămâne și Edi și jucătorii", a declarat președintele executiv al formației Pandurii Târgu-Jiu la DolceSport.
"Cred că Edi poate rezolva o ofertă a Stelei în acest moment. Acum ceva timp, nu ar fi putut. Acum s-a maturizat. Asta vorbim în momentul în care ar fi ceva serios, acum e limpede, nu e nimic serios. N-a avut nicio discuție, nicio negociere", a adăugat Răducan.

Vizualizări: 470

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: