Director din minerit, pasionat de tenis

Un director de carieră din CE Oltenia este pasionat de sportul alb. Este vorba de Constantin David, șeful interimar al carierei Roșiuța, căruia nu doar că îi place tenisul, ci se și înscrie la competițiile de acest gen organizate pe plan local, dar și în țară. "Am acasă o întreagă colecție de medalii", a spus directorul carierei Roșiuța.

Directorul carierei Roșiuța, Constantin David, spune că joacă tenis încă de acum 10 ani, de când societatea Ghiocela a înființat în municipiul Motru baza sportivă cu cele 4 terenuri de tenis. Acolo se și antrenează atunci când timpul îi permite. De altfel, directorul din minerit ia parte zilele acestea la turneul pentru seniori organizat de societatea care administrează baza sportivă din Motru. "Sunt foarte pasionat. Acum sunt sportiv, sunt tenisman. Practic acest sport cu mare plăcere, de când s-a deschis această minunată bază sportivă. Este un sport extraordinar, un sport care nu are vârste, care înseamnă în primul rând sănătate, mai ales că în orașul Motru, știți foarte bine, este un oraș mai monocolor, mai industrial", a declarat Constantin David.
Șeful carierei Roșiuța spune că a participat încă din 2007 la numeroase competiții. "Particip la acest gen de competiţii. Chiar în urmă cu doi ani am luat premiul I la turneul organizat de BCR România Tenis, partener la Motru. Încerc să fac față la acest sport frumos, care mie, personal, mi-a adus mari satisfacții. Am și o colecție de medalii acasă din acest sport. Joc la dublu foarte mult pentru că este și o vârstă, deja am 48 de ani, mă mișc mai greu, dar pot să spun că fac față cu succes. Îmi mențin condiția fizică, îmbin utilul cu plăcutul mai bine zis", a mai spus Constantin David.

Vizualizări: 1,750

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: