Mesajul unei târgujience, la închiderea urnelor: Sunt revoltată!

O târgujiancă cu probleme medicale s-a plâns că nu a putut vota: “Sunt revoltata, revoltata pe toti cei care organizeaza aceste ALEGERI care ar trebui sa fie pentru toata lumea, doar suntem o tara democratica, nu?  De ce sa fac o cerere in prealabil? De ce sa chem urna mobila acasa? Imi doresc si vreau sa fiu tratata ca un om normal, am zis-o si o sa zic mereu „Dizabilitatea se traduce prin bunătate sau răutate, nicidecum prin defecte fizice.” Nu sunt singura in aceasta situatie, sunt multi care nu pot urca trepte, sunt batrani si tineri care au renuntat sa mai voteze tocmai din aceasta cauza. Asa ca ... nu va mai intrebati de ce este prezenta atat de mica la VOT.

STRIG NEDREPTATEA PE CARE partidul PNL mi-a facut-o, mi-a ingradit dreptul de a vota fiindca au refuzat cu vehementa sa accepte coborarea urnei la parter. Am tot respectul pentru celelalte partide care si-au exprimat dorinta de a ma ajuta sa imi exercit un DREPT normal si firesc. Faptul ca mi s-a zis ca vor cere anularea votului ... pare un gest grobian pentru ei ca partid NATIONAL LIBERAL.
E TRIST DAR ADEVARAT. Indiferent de situatie niciodata nu o sa imi schimb principiile si valorile, nu ma dau dupa cum bate vantul ci imi mentin echilibrul, asta inseamna sa fii un om corect, un om cu coloana vertebrala, iar daca se va intampla intocmai asa si la ALEGERILE PARLAMENTARE MA DECLAR INVINSA DE ACEST SISTEM, DE ACESTI OAMENI care nu acorda nici minimul de respect ca si functionari publici care se vor in slujba cetateanului!
Asa cum a spus un om pe care il respect “ Imi aduc aminte cum a luat patria foc atunci cand nu s-a putut vota la sectiile de votare din afara. Eu, ca cetatean cu drepturi depline al acestei tari, astept ca aceeasi patrie sa se revolte si pentru faptul ca peste 300.000 de cetateni cu drept de vot, cu o dizabilitate grava, nu au inca acces in majoritatea sectiilor de votare! 
Pana acum insa, in afara de persoanele cu dizabilitati, nu am vazut niciun concetatean, nicio vedeta a ecranelor si niciun lider de opinie revoltat! Si nici nu am vazut macar 20 de concetateni in strada pentru asta!
Conteaza pentru o tara europeana ca 300.000 de persoane cu dizabilitati grave nu au acces in majoritatea sectiilor de votare?”, a scris Elena Pomană pe pagina de Facebook.

Vizualizări: 3,209

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: