Școlile din Gorj cu medii de 1 și 2 la Evaluarea Națională

Peste 80% dintre elevii care au susținut Evaluarea Națională, în Gorj, au promovat acest examen dacă analizăm primele rezultate înainte de contestații. Există școli, unde copiii nu au reușit să ia mai mult de nota 1 sau 2.

Sunt, în total, 13 medii de 1 și 82 de medii între 2 și 2.99. Cele mai mici medii sunt 1.30 și au fost trecute în dreptul a doi elevi de la Liceul Tehnologic Tismana, respectiv Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă Târgu Jiu. Medii între 1 și 2, au mai fost și la școli gimnaziale din Alimpești, Crușeț, Motru, Baia de Fier, Crasna sau Turceni.

Dacă este să analizăm mediile între 2 și 3, sunt elevi de la școlile gimnaziale din Novaci, Logrești, Fărcășești, Rovinari, Țânțăreni, Bîlteni, Hurezani, Albeni sau Polovragi care n-au reușit să treacă de 3.

La polul opus, trecem în revistă și rezultatele remarcabile. Sunt trei medii de 10 și 301 medii între 9 și 9.99 înainte de contestații. 10 pe linie a obținut un elev de la Liceul Tehnologic Turceni. Încă doi elevi de la Școala Gimnazială „Constantin Săvoiu”, din Târgu Jiu, au reușit această performanță.

Rezultatele finale la Evaluarea Națională 2022, după contestații, vor fi afișate pe 30 iunie.

Vizualizări: 4,734

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: