Meteorologii anunță cum va fi vremea în martie

Temperaturile vor fi mai scăzute decât cele normale pentru această perioadă, iar primăvara îşi va intra în drepturi la jumătatea lunii martie, potrivit prognozei pe 4 săptămâni realizată de Administraţia Naţională de Meteorologie, transmisă marţi.

28 februarie - 7 martie
Valorile termice vor fi mai coborâte decât cele specifice pentru aceeastă săptămână, în toate regiunile, dar cu o abatere termică negativă mai accentuată în extremitatea de sud-est a ţării. Regimul pluviometric va fi excedentar în sud-estul ţării, dar şi deficitar în jumătatea vestică a teritoriului, iar în rest va fi în general apropiat de cel normal pentru această perioadă.

7 - 14 martie
Temperaturile medii vor fi mai coborâte decât cele normale pentru acest interval, în toate regiunile, dar mai ales în jumătatea estică a ţării. Cantităţile de precipitaţii vor fi deficitare la nivelul întregii ţări, dar mai ales în zonele montane.

14 - 21 martie
Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, în toate regiunile. Regimul pluviometric va fi deficitar la nivelul întregii ţări.

21 - 28 martie
Mediile valorilor termice se vor situa peste cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantităţile de precipitaţii estimate pentru acest interval vor fi deficitare la nivelul întregii ţări.

Vizualizări: 2,173

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: