Microbuz școlar închiriat de o primărie din Gorj

Autoritățile din comuna gorjeană Scoarța au reușit să facă rost de încă un microbuz școlar. Au închiriat un mijloc de transport pentru ca toți elevii să fie duși la timp la unitățile de învățământ și apoi acasă. Primăria mai avea două microbuze școlare, dar insuficiente mai ales pentru că acum toți elevii au fost transferați la școala din Budieni.

“În atenția părinților și a elevilor! Începând cu data de 23.09.2020 PRIMĂRIA Scoarța a achiziționat (închiriat) încă un microbuz școlar pentru buna desfășurare a transportului elevilor la Școala Gimnazială Budieni. Multumim pentru înțelegere”, a fost anunțul făcut de primarul Ion Stamatoiu.

În comuna Scoarța, mai sunt peste 300 de elevi. Aceștia învață în două schimburi și au fost transferați cu toții la școala din Budieni pentru că școala din centrul comunei este încă în reabilitare. Când va fi gata, cei aproximativ 150 de copii care învață în școala din Scoarța se vor muta înapoi în clasele lor și vor învăța toți de dimineață.

Cele două microbuze nu erau suficiente pentru transportul copiilor mai ales că parcurg chiar și 300 de kilometri în fiecare zi. Unul dintre microbuze a ajuns în Scoarța în anul 2007 și are deja peste 400 de mii de kilometri la bord și ar trebui înlocuit. 

Vizualizări: 1,571

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: