Microbuze însoţite de utilaje pentru deszăpezire

Toate mijloacele de transport în comun sunt însoţite de utilaje pentru deszăpezire când traversează DN 67D, în zona masivului Godeanu. Măsura luată de Secţia de Drumuri Naţionale Târgu Jiu vine să sporească siguranţa participanţilor la trafic, mai ales că zona este una care pune probleme şoferilor.

Drumarii au luat decizia ca toate microbuzele şi autobuzele să fie însoţite de utilaje cu lamă şi să fie împrăştiat material antiderapant pe DN 67D, care duce spre Baia de Aramă. „Am stabilit măsuri suplimentare pentru transportul de persoane pe DN 67D, Godeanu. Sunt curse regulate care merg şi se întorc de la Timişoara. Însoţim microbuzele sau autobuzele când traversează Godeanu. Mergem în faţa lor, cu lama, cu material antiderapant şi, în acest fel, suntem siguri că circulă în siguranţă şi pentru călători este un motiv în plus de siguranţă”, a fost mesajul lui Ion Tudor, şeful Secţiei de Drumuri Naţionale Târgu Jiu.

Se anunţă polei în perioada următoare, iar angajaţii de la Drumurile Naţionale vor interveni pentru a preveni incidente în trafic. „Se va acţiona cu sare în mai multe zone unde există risc de polei. Preferăm să folosim 15-20 de tone de sare decât să se pună polei şi să avem evenimente deosebite”, a mai transmis Tudor.

Vizualizări: 286

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: