Mihai Bendeac vă prezintă: Shrek 4

Bună seara, prieteni!!! Am fost ieri la Shrek 4 la mall, cu toți cocalarii!!! Și m-au recunoscut toți, am fost așa de fericit!!!!!!!!!!! Dar am fost și așa supărat în același timp, pentru că erau totuși cocalari!!!!!!!   Pentru oamenii de cultură care mă citesc, iată o cronică la ultimul Shrek!!!!:

Shrek 4 îl surprinde pe Shrek într-o situație specific masculină!!!! Sau cel puțin așa mi s-a spus, că ar fi specific masculină!!!!!! Shrek se satură de nevastă-sa Fiona (cred și eu!) și tînjește după viața lui de dinainte!! Viața cînd era căpcăun și era singur și făcea tot ce-și dorea și era un căpcăun hedonist și fără femei!!!! Și atunci intră în contact (uuh!!) cu Rumpelstiltskin, un vrăjitor jidan care trăiește din escrocherii cu contracte!!! Rumpelstiltskin îl păcălește pe Shrek să semneze un contract prin care i se mai permite să trăiască o zi ca înainte (un căpcăun terifiant și sexos!!!!!!) , iar în schimb Rumpelstiltskin îi cere lui Shrek o zi din viața lui de cînd era copil!!! Dar, culmea (ce twist senzațional!!!!) Rumpelstiltskin e foarte inteligent și îi ia lui Shrek exact ziua în care s-a născut!!!! Așa că Shrek își trăiește ziua ca căpcăun (am făcut o cacofonie ca o glumă!!!) într-o lume în care el n-a existat niciodată!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Și apoi… Nu mai știu ce s-a întîmplat apoi, că iar am fugit la baie……….!!!!!!!!!

Cînd am revenit în sală, filmul se terminase!!!! Știe cineva ce s-a întîmplat cu căpcăunii-!-!---!---!!!!!!!!!!!!!!!

PS – dacă interesează pe cineva ce s-a întîmplat cu Fiona și Shrek, ei bine la sfîrșit el o pupă, o iubește și o respectă!!!!!!!!!!

mantzy.wordpress.com

Vizualizări: 101

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: