Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Mihai Constantin are şomajul mai mare decât indemnizaţia de consilier

Mihai Constantin a fost instalat ieri în funcţia de consilier judeţean în locul lui Alexandru Glomnicu, cel care a demisionat din PSD pentru a deveni membru al noului partid Uniunea Naţională pentru Progresul României (UNPR). Interesant este că noul consilier este şomer, şi nu oricum, ci cu o indemnizaţie de 14 milioane de lei vechi. Potrivit Anei Maria Niculescu, purtătorul de cuvânt de la Agenţia Forţei de Muncă Gorj, Mihai Constantin îşi pierde şomajul odată cu instalarea la Consiliul Judeţean, pentru că nu poate lua bani din două părţi. Acum, acesta va primi şapte milioane, dacă va fi cuminte şi nu va chiuli de la şedinţe.

Mihai Constantin a depus jurământul în cadrul şedinţei Consiliului Judeţean. Acesta a mai avut un mandat de consilier judeţean în perioada 2004-2008. În prezent, Mihai Constantin este şomer după ce a deţinut funcţia de contabil şef şi respectiv director economic al Complexului Energetic Rovinari. Noul consilier judeţean PSD beneficiază de un ajutor de şomaj de circa 14 milioane de lei vechi. Mihai Constantin spune că se aştepta să fie numit în această funcţie având în vedere promovările făcute în rândul membrilor de partid în ultima perioadă. Constantin îşi va înlocui fostul coleg de partid în Comisia pentru servicii publice şi IMM-uri, devenind în acelaşi timp şi membru al Comisiei pentru tineret, sport şi turism. “A trebuit să-i iau locul fostului coleg şi în comisiile din care făcea parte, deşi ar fi fost normal să fiu membru al Comisiei de buget-finanţe şi al Comisiei pentru industrie şi agricultură, ţinând cont de faptul că am făcut studii economice”, a declarat Mihai Constantin. Încă din prima zi a noului său mandat, consilierul PSD se declară nemulţumit de modul în care îşi desfăşoară activitatea Consiliul Judeţean. “Este o perioadă grea şi aş vrea să lucrăm ca un tot unitar. Consider că este o greşeală să aşezi consilierii judeţeni după criterii politice. În prezent, sunt aşezaţi faţă în faţă ca în două tabere gata de atac”, a mai precizat Mihai Constantin.

Vizualizări: 111

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: