Eșec lamentabil pentru Gilortul în ultimul joc al anului

Gilortul Târgu Cărbuneşti a terminat în genunchi acest an, echipa pierzând la scor ultimul meci oficial din 2021. Gorjenii au fost învinşi de revelaţia finalului de an din Liga 3, Viitorul Șimian, cu scorul de 5-1.

Gilortul nu a mai găsit nici o scuză după ce a fost surclasată de Viitorul Șimian, scor 5-1, într-un meci ce a contat pentru etapa a 15-a, ultima din acest an.

Plecată cu gânduri mari pe malul Dunării, unde spera să obțină cel puțin un punct, judecând după jocul bun din ultimele etape, formaţia gorjeană s-a întors cu o înfrângere usturătoare.

Gilortul a început totuşi bine jocul şi a deschis scorul în minutul 8 prin Darius Almăjanu, dar gorjenii nu s-au bucurat decât cinci minute de avantaj. Velici a egalat în minutul 13 cu o lovitură de cap din careul mic iar Zimța a stabilit scorul pauzei, 2-1, în minutul 36, printr-un șut deviat în poarta apărată de Voinea.

Defensiva gorjeană a cedat din nou în minutul 62, Zimța realizând dubla cu un lob de la 22 m. Gluma s-a îngroșat un minut mai târziu, atunci când Trip a purtat un contraatac pe dreapta și la găsit pe Velici în careu, care a recidivat şi a marcat. Ultima reușită a gazdelor a purtat semnătura lui Iorgulescu, jucătorul Șimianului înscriind din suprafața de pedeapsă cu un şut la colțul lung.

În urma acestui eşec, Gilortul rămâne pe locul opt în clasament, având 12 puncte strânse după 15 etape, cu două puncte peste a noua clasată, ACS Viitorul 2 Târgu Jiu care a pierdut în ultima etapă, scor 0-2 în meciul cu CSM Deva.

Vizualizări: 464

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: