Cojocaru: Vreau să joace tot timpul aşa cu încredere şi cu atitudine

Victoria echipei Pandurii cu scorul de 6-1 în meciul cu Gilortul Târgu Cărbuneşti nu a fost aşa de uşor obţinută după cum s-ar crede că o arată scorul. Antrenorul Călin Cojocaru a precizat că elevii săi au tratat faza ofensivă cu lejeritate în prima parte a jocului în care au şi ratat foarte mult.

Pandurii s-a impus cu scorul de 6-1 în meciul cu Gilortul Cărbuneşti dar majoritatea golurilor s-au marcat în repriza secundă.  Antrenorul Călin Cojocaru a precizat pentru panduriics.ro că meciul nu a fost unul foarte uşor cum s-ar crede după rezultatul final dar şi-a felicitat elevii pentru prestaţia din repriza secundă: „Am câştigat la scor meciul acesta dar nu a fost aşa de uşor cum o arată scorul. Prima repriză am început foarte bine şi am marcat foarte repede dar, după aceea, ne-am relaxat, am tratat faza ofensivă cu foarte multă lejeritate iar pe final de repriză le-am dat 2-3 şanse să se alăture de poarta noastră şi lucrul acesta nu mi-a plăcut deloc. Repriza a doua am început, ca să zic aşa, dezastruos şi atacantul lor a marcat foarte uşor dintre doi fundaşi centrali iar acest lucru nu îmi place. Dar după aceea am pus stăpânire pe joc şi a fost doar o singură echipă pe teren şi pentru reprize a doua, exceptând golul primit, vreau să îi felicit pe băieţi. Vreau să joace tot timpul aşa, cu încredere şi cu atitudine corespunzătoare, deoarece au calitate”.

Etapa viitoare Pandurii revine pe Stadionul Municipal din Târgu Jiu unde va juca cu una dintre echipele cu pretenţii de promovare în acest sezon, CSM Deva, formaţie la care antrenează şi fostul antrenor al echipei târgujiene şi fost mare fotbalist gorjean, Dorian Gugu.

Vizualizări: 1,320

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: