Romanescu: Golea nu a reprezentat interesele asociaţilor la Pandurii

Pandurii a transmis, printr-un comunicat de presă, faptul că membrii asociați ar fi revenit alături de echipă și că aceştia vor putea relua finanțarea. Primarul Marcel Romanescu susţine însă că e vorba de o glumă şi că asociaţii nu au nici o intenţie să finanţeze Pandurii, ci vor doar să îl schimbe pe Marin Golea pentru că nu le-a reprezentat interesele.

Clubul Pandurii a interpretat ca revenire alături de echipă dorinţa asociaţilor de a numi un alt administrator special la Pandurii, considerând că aceştia au intenţia să finanţeze în continuare clubul.

Complexul Energetic Oltenia a propus chiar o altă persoană ca administrator special, o angajată a CEO, care să ocupe postul lui Marin Golea, invocând o decizie AGA Pandurii din care face parte şi Consiliul Local.

Primarul Marcel Romanescu spune însă că din 2020 Consiliului Local a decis să se retragă de la Pandurii şi consideră că e doar un spirit de glumă faptul că Primăria va reveni alături de echipa care anul viitor va sărbători 60 de ani de existenţă.

„Cred că este doar un spirit de glumă pe care îl fac cei de la clubul Pandurii. Noi am emis o Hotărâre de Consiliu Local, din luna decembrie 2020, prin care noi ne-am retras din asocierea de la club. Ne-am retras şi nu am revenit asupra acelei hotărâri. Dar în momentul de faţă facem demersuri, împreună cu Consiliul Judeţean Gorj şi CEO, pentru  ca instanţa să ia act de hotărârea pe care a luat-o Consiliul Local, acum aproape un an de zile”, a dezvăluit primarul Romanescu la Radio Infinit.

Primarul spune că Marin Golea nu şi-ar fi îndeplinit mandatul şi nu a reprezentat interesele asociaţilor: „Nu este vorba de reluarea finanţării către Pandurii, aici este vorba doar de faptul că domnul Golea nu şi-a îndeplinit mandatul de administrator la clubul Pandurii şi nu a reprezentat interesele asociaţilor. Şi tocmai aceasta a fost ideea, ca la un moment dat să venim cu o propunere din partea CL Târgu Jiu, CJ Gorj şi CEO pentru înlocuirea domnului Golea cu o altă persoană care ar putea să finalizeze această procedură de care vorbeam anterior, de retragere a noastră din asocierea de la club. Eu am mai spus care este părerea mea, pentru că asociat acolo este Consiliul Local, părerea mea este că nu ne vom mai putea asocia acolo într-o astfel de formulă. Noi am decis, de fapt Consiliul Local a decis, să se retragă din acea asociere”.

Nu este clar cum mai poate face Consiliul Local demersuri de schimbare a administratorului special de la Pandurii, dacă a decis de un an să se retragă din asociere şi nici cine a reprezentat Consiliul Local şi Primăria Târgu Jiu la acea Adunare Generală a Asociaţilor de la Pandurii în care s-a propus schimbarea lui Marin Golea.

Vizualizări: 1,043

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: