Mihai Morar, ameninţat de Coco Păun

Mihai Morar, celebrul realizator al emisiunii "Răi, da' buni", a fost "atenţionat" de fostul interlop gorjean Constatntin (Coco) Păun să nu îi mai pomenească numele la televizor, după cum susţine ediţia de azi a ziarului Cancan.

Coco Păun ar fi supărat pe Morar după ce acesta a întrebat-o într-o emisiune pe Bianca Drăguşanu, mai cunoscută sub numele Blonda lui Botezatu, dacă a avut o relaţie cu "Coco Păun, un fost pârnăiaş din Târgu Jiu". Era de fapt o intrebare a unui telespectator, iar Bianca a recunoscut relaţia, cu precizarea că aceasta a avut loc atunci când Coco Păun era deja divorţat. "Coco Păun nu este un băiat aşa rău cum se spune despre el", a mai spus Bianca.

Cu toate că a fost doar o discuţie în treacăt, zilele trecute, în timp ce era la un eveniment monden care avea loc la un Mall din Capitală, Morar s-a trezit luat la rost de Păun, care l-a atenţionat să nu îi mai pomeanească numele în emisiuni, altfel se vor mai întâlni şi a doua oară.
Coco Păun a fost o vreme în arest după ce gruparea de natură interlopă pe care o conducea a avut acum câţiva ani conflicte de stradă cu o altă grupare, condusă de Gelu Livezeanu.

Vizualizări: 107

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: