Mihai Roman: În Olanda ne intră banii în cont la finalul lunii

Fostul atacant de la Pandurii, Mihai Roman, nu vrea să mai joace în România, cel puţin nu prea curând. Prezent la Târgu Jiu pentru a lua parte la o competiţie de mini-fotbal, Roman, care acum evoluează la o echipă din campionatul olandez, a spus că a avut un an mai puţin bun, din cauza unor accidentări. Fostul golgheter al Pandurilor a vorbit despre performanţa fostei sale echipe în campionatul naţional care s-a încheiat şi a criticat problemele financiare cu care se confruntă clubul.
Reporter: Cum este să evoluezi la în campionatul Olandei?
Mihai Roman: Este bine. Pentru mine, personal, a fost un an mai puţin bun pentru că am avut parte şi de accidentări, n-am jucat atât cât mi-aş fi dorit, dar sper ca în noul sezon să joc mai mult şi să înscriu mai mult decât am făcut-o în sezonul trecut.
Rep.: Echipa Pandurii, locul 3 pe podium. Mai recunoşti echipa?
M.R.: Eu am văzut toate meciurile foştilor mei colegi. Le-am ţinut pumnii. Am jucat şi eu cu ei în acest campionat la început, câteva meciuri. Sunt foarte bucuros pentru ei, eu zic că puteau şi mai sus dar, oricum, au făcut un sezon extraordinar băieţii şi staff-ul tehnic care au făcut o treabă extraordinară şi sunt foarte bucuros pentru ei.
Rep.: Ai aflat de situaţia financiară a CS Pandurii Târgu Jiu?
M.R.: Am auzit şi eu, am discutat cu băieţii. Sper ca problemele de natură financiară să se rezolve pentru că mi-ar părea rău ca acest grup extraordinar să se destrame. În Olanda nu sunt astfel de probleme, nu există, la sfârşitul lunii banii sunt în cont, deci astfel de probleme nu există.
Rep.: Te-ai mai întoarce la Pandurii Târgu Jiu?
M.R.: În viitorul apropiat nu am niciun gând să mă mai întorc în România, vreau să joc în Olanda, să fiu un jucător foarte bun pentru echipa mea și, nu știu, poate când voi alege să-mi închei cariera. Pandurii va fi mereu ca o casă pentru mine.
Rep.: Ca valoare, câți dintre jucătorii de la Pandurii ar avea loc în campionatul Olandei?
M.R.: Ca talent și valoare, jucătorii noștri sunt foarte bine văzuți. Acolo nu este un nivel foarte ridicat de talent, dar mentalitatea este alta, se antrenează 100%, mereu sunt 100% în orice fac. Organizarea este mult mai bună, câteodată chiar au prea multă organizare. Dacă ar fi să aleg, l-aș lua cu mine pe Răduț. Cred că s-ar descurca. Sper să își găsescă o echipă cât mai bună pentru că este un jucător foarte bun, care a ajutat Pandurii.

Vizualizări: 555

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vocile schimbării:

Citește și: