Mihai Rotaru a confirmat interesul pentru un fost campion

Pe lista cu jucători doriți a fi transferați în această iarnă de Universitatea Craiova se află și fostul jucător al FCSB Iasmin Latovlevici. Acesta ar putea ajunge în Bănie în această perioadă de trabsferuri după cum a anunțat Mihai Rotaru.

Fundașul stânga dorit de Universitatea Craiova este liber de contract după ce a reziliat angajamentul cu FC Argeș. Mihai Rotaru susține că Latovlevici ar fi avut o influență pozitivă asupra fotbalistului transferat în Bănie în de la FC Argeș, Alexandru Ișfan.

În contextul în care Nicușor Bancu, titularul postului va lipsi mai mult timp de pe teren, „Lato” ar putea reprezenta varianta perfectă de înlocuire a căpitanului oltenilor. „De un an de zile e prieten cu Latovlevici, pe care îl știm că e un jucător extrem de profesionist. Lato l-a băgat în sală, Lato a început să-l formeze ca dezvoltare fizică și s-a comportat exemplar. Ce a fost până acum un an de zile, e treaba altora, dar el, în această perioadă, s-a comportat foarte bine. (n.r. – poate îl luați și pe Latovlevici) Nu se știe niciodată. Sigur că da, nu se știe niciodată”, a spus Mihai Rotaru, conform Digi Sport. Conform Transfermarkt.com, 200.000 de euro este cota de piață a lui Iasmin Latovlevici.

Vizualizări: 1,070

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: