Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Mii de concedieri în vestul țării

Compania Hanes Global Supply Chain România, fosta Rosko Textil, unul dintre cei mai mari jucători de pe piața textilelor, a închis fabrica pe care o deţinea în județul Arad, anunță angajatorulmeu.ro, care precizează că firma avea o mie de angajați.

Săptămâna aceasta, o altă companie importantă, Rieker, și-a anunțat plecarea din România. Producătorul de încălțăminte avea 700 de angajați în fabrica din Lugoj.

De altfel, mai multe firme mari din zonele industriale Arad şi Curtici îşi închid porţile sau îşi mută liniile de producţie în Ungaria sau Macedonia, scrie NewsAr.ro. Una dintre cele mai vechi multinaţionale din Zona Industrială Vest a Aradului se mută în Macedonia și va lăsa în urmă circa 3.000 de şomeri. O altă firmă din domeniul automotive, cu 2.000 de angajaţi, va renunța, la rândul ei, la business-ul din România.

Vizualizări: 3,901

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: