Mii de panseluțe, plantate în pragul iernii

Deşi suntem la sfârşitul lunii noiembrie, la Târgu Jiu încă se mai plantează, de zor, mii de fire de panseluțe. Zonele verzi din oraş sunt înfrumusețate, în această perioadă, chiar dacă vine iarna!

Angajatele Edilitara au ieşit la plantat de panseluțe. Primele fire au fost puse chiar în fața Primăriei Târgu Jiu, după care fiecare sens giratoriu a fost luat la rând pentru a fi săpat şi umplut cu flori. În ciuda faptului că afara au scăzut serios temperaturile, acest lucru nu împiedică municipalitatea să continue acest demers.

De altfel, şi ceasul care se află în fața Casei de Cultură s-a umplut de panseluțe. Acesta nu este funcțional, dar este plin cu flori. Cu toate acestea, florile nu pot înfrumuseța peisajul dezolant din zonă. Casa de Cultură a fost lăsată în paragină, pereții au început să crape. La fel şi scările de la intrare. Până în acest moment, autoritățile nu au reuşit să facă un demers pentru a prelua imobilul şi pentru a-l moderniza.

CHELTUIELI

Panseluțe au fost plantate şi în sensurile giratorii din oraş. În primăvară, aproximativ 30 de mii de panseluțe au fost plantate în zonele verzi din Târgu Jiu. Florile cresc în serele Edilitara, unde merg, aproape în fiecare an, aproximativ 200 de mii de lei.

Vizualizări: 1,757

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: