Mii de petarde confiscate de poliţişti

Poliţişti din cadrul Poliției Municipiul Târgu Jiu au confiscat zilele trecute 2.300 de petarde pe care un tânăr de 27 de ani le avea într-un rucsac, în zona Pieței Centrale. Alte 300 de bucăţi au fost confiscate de la un bărbat de 48 de ani, care le ţinea ascunse într-un buzunar interior al gecii.

De asemenea, polițiști din cadrul Poliţiei Oraşului Turceni au identificat în trafic un tânăr de 21 de ani, din orașul Turceni, în timp ce conducea un autoturism, pe D.J. 673 Turceni, în care transporta, sub bancheta din față dreapta, patru cutii cu petarde, a câte 60 de bucăți fiecare, trei cutii a câte 20 de bucăți și o cutie cu 17 petarde, despre care a declarat că le-ar fi cumpărat, de pe raza orașului Filiași, județul Dolj, de la o persoana pe care nu o cunoaște.

Materialele pirotehnice au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, în cauză fiind întocmite dosare penale pentru săvârşirea infracţiunii de efectuare de operaţiuni cu articole pirotehnice, fără drept, anunţă IPJ Gorj. (A.A.)

Vizualizări: 1,304

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: