Becali comentează cazul de la Văgiulești

Omul de afaceri Gigi Becali, care a donat acum câțiva ani o casă cu tot ce trebuie în ea unei familii cu zece copii din Văgiulești, a comentat situația în care s-a ajuns acum. Familia Bucur a vândut casa, a risipit banii și acum locuia cu șapte dintre copii într-o cocioabă insalubră. Doi copii sunt majori, au plecat de acasă, iar altul e la un asistent maternal.

O țară întreagă a fost șocată să afle că fiica de 15 ani a familiei a fost violată de tată și plasată de mamă altor bărbați pentru băutură și țigări. Gigi Becali a comentat situația la România TV. "Eu nu l-am ajutat pe el. Am ajutat copiii. Casa am cumpărat-o pentru copii. Eu cumpăr când văd că e o familie cu 7-8 copii şi stau în 2 camere. Fetele nu trebuie să stea la un loc cu băieţii. Eu am ajutat 10 copii şi o femeie. Eu nu sunt Dumnezeu. Cei care fac asta sunt posedaţi de draci. Ca şi Dincă. Credeţi că au vreo vină? Sunt posedaţi de draci. Numai dracul te pune să iei o fetiţă şi să o omori. Numai dracu te pune să îţi violezi fata. Cum poţi să te uiţi la fata ta ca la femeie? Nu înseamnă că e dracul?", a spus Becali.

Cei șapte copii minori au fost preluați în regim de urgență de Protecția Copilului Gorj. Tatăl acuzat de viol este în spital, ca urmare a unei răceli, după care va fi audiat. Mama copiilor a plecat anul trecut de acasă cu un alt bărbat.

Protecția Copilului Gorj a arătat într-un comunicat că a mai cerut plasamentul în regim de urgență în instanță, dar solicitarea a fost respinsă. Tribunalul Gorj a explicat că nu au fost invocate motive care să arate că minorii sunt într-un pericol iminent. De faptul că fata a fost violată s-a aflat ulterior, când minora a fost și ea internată la spital și a avut curajul să povestească acolo prin ce trecea.

Vizualizări: 10,808

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: