Mijlocașul lui Dinamo a murit după ce s-a prăbușit pe teren

Fotbalistul Patrick Ekeng, care a intrat, vineri seara, în stop cardio-respirator în timpul unui meci, a murit la Spitalul Floreasca, după ce medicii au încercat zeci de minute să îl resusciteze. Vineri seara, în timpul meciului cu Viitorul, Patrick Ekeng a căzut la mijlocul terenului, în minutul 69, fără să-l atingă nimeni. Ambulanța a intrat târziu pe teren, doar cu șoferul și nu avea dotările necesare, spun martorii. Fotbalistul african avea 26 de ani.

Dr. Cristian Pandrea, de la Spitalul Floreasca, a declarat că manevrele de resuscitare au durat mai bine de o oră, însă pacientul nu a răspuns. În momentul de faţă, mai spune sursa citată, nu se cunoaşte cauza decesului.

“A fost adus la noi cu o ambulanţă fără manevre de resuscitare, din câte ştim. S-au iniţiat manevre de resuscitare care au durat aproximativ o oră şi 30 de minute. Aceste manevre au rămas din păcate fără rezultat. Pacientul a decedat”, a declarat dr. Cristian Pandrea, de la Spitalul Floreasca.

Întrebat de ce nu s-au făcut manevrele de resuscitare pe terenul de fotbal, medicul Clubului Dinamo, Liviu Bătineanu, a declarat că “resuscitarea s-a făcut în ambulanţă”. (M.F.)

Vizualizări: 875

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: