Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Miliardar ucis în timp ce mergea pe bicicletă

Jérôme Bonduelle, moștenitor al fondatorului companiei alimentare cu același nume și director general, a murit sâmbătă dimineață într-un spital din Lille, anunță televiziunea franceză BFM TV.

Omul de afaceri a fost accidentat mortal de un șofer neatent pe când se plimba cu bicicleta alături de soția sa și câțiva prieteni. Șoferul a fugit de la locul accidentului, dar a fost prins de poliție.

 
Jérôme Bonduelle (50 de ani) a început să lucreze în compania fondată de tatăl său în 2003, după o carieră managerială la Citroën și Eurogroup Consulting.

Bonduelle este una dintre cele mai mari companii franceze din domeniul alimentar, cu o cifră de afaceri în 2019 de 2,7 miliarde de euro. Compania e prezentă și în România pe piața produselor conservate.

Vizualizări: 4,197

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Externe:

Citește și: