Militaru organizează la Motru „Scrisoare pentru Moş Crăciun“

Deputatul de Gorj, Severus Militaru, invită agenţii economici şi administraţia locală să pună umărul la realizarea unui spectacol de caritate cu ocazia Crăciunului. Spectacolul deja consacrat, Scrisoare pentru Moş Crăciun, va avea loc pe data de 23 decembrie 2010 la Motru. Vor participa cu eseuri copiii din şcolile şi grădiniţele aflate pe raza localităţilor Motru, Turceni, Mătăsari, Dragoteşti, Samarineşti, Ioneşti, Slivileşti, Negomir, Bolboşi, Borăscu, Văgiuleşti. 

„Scrisoare pentru Moş Crăciun” se va derula în două etape. În perioada 6 - 17 decembrie vor fi primite scrisorile copiilor, urmând ca în zilele de 18 - 20 decembrie 2010 un juriu să delibereze asupra celor care vor fi premiate. „Intenţia noastră este ca toţi copiii prezenţi în sala Casei Sindicatelor din Motru – locaţia unde se va derula spectacolul – să primească un pachet cu daruri, conţinutul acestuia fiind hotărât în funcţie de posibilităţile existente până la acel moment“, a spus Militaru.

De menţionat că până acum acest spectacol era organizat de PDL Gorj, însă noul preşedinte Ion Ruşeţ nu a dat semne că ar dori realizarea acestui concurs şi în acest an.

Vizualizări: 92

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: