Militaru: Primarul în funcţie pleacă din start cu avantaj

Liberalii de la Motru nu au finalizat nici până la această dată sondajul privind desemnarea candidatului la primărie. Responsabil cu realizarea acestui sondaj este vicepreşedintele organizaţiei, Ion Cojocaru, care a spus că este greu de făcut un sondaj în perioada sărbătorilor, dar cu certitudine acesta va fi realizat. De partea cealaltă, preşedintele formaţiunii, Severus Militaru, a spus că şi-ar fi dorit să aibă candidat la 1 decembrie.

Partidul Naţional Liberal, filiala Motru, lucrează încă la sondajul care ar trebui să dea candidatul final la primărie. Ion Cojocaru, vicepreşedintele PNL Motru, a spus că nu s-a putut ocupa de sondaj acum când sărbătorile bat la uşă. ”Se lucrează încă la sondaj, nu s-a finalizat, căci este mai greu în perioada asta de sărbători să mergi la om să-l întrebi politică. E ceva nefiresc”, a spus Ion Cojocaru, vicepreşedintele PNL Motru.

Organizaţia liberalilor aşteaptă cu sufletul la gură să vadă dacă actualul primar în funcţie, Dorin Hanu, îşi anunţă sau nu candidatura pentru 2016. Severus Militaru, preşedintele organizaţiei, a spus că, dacă actualul primar nu ar mai candida, şansele candidatului PNL ar creşte semnificativ. ”Sondajul se va face, nu ne jucăm cu cuvintele, este important să facem sondajul, e bine să vedem cum stăm noi. Şi eu mi-aş fi dorit ca la 1 decembrie să am candidat. Oricum după sărbători vom afla dacă va candida şi domnul Hanu, nu este grabă. E important şi din punctul acesta de vedere, nemaifiind primarul în funcţie candidat, şansele sunt mult mai mari pentru oricare alt candidat pentru că se pleacă de la 0-0. Primarul întotdeauna are un bagaj de voturi în plus, pleacă din start cu avantaj”, a spus Severus Militaru, preşedintele PNL Motru.

Vizualizări: 124

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: