Militaru vrea o explicaţie la schimbarea directorilor de la CE Rovinari

Deputatul Severus Militaru critică din nou conducerea PDL Gorj după ce trei directori de la CE Rovinari susţinuţi până nu de mult de partid au fost schimbaţi din funcţie. Militaru spune că o astfel de decizie trebuia iniţial discutată în Comisia de Organizare şi Desfăşurare a Alegerilor (CODA) condusă interimar de senatorul Ion Ruşeţ.

Mai mult, Militaru crede că PDL Gorj nu mai prinde un scor ca cel de la alegerile din 2008 pentru că nu mai are echipă.

Scandalurile nu mai contenesc în PDL Gorj. Ruşeţ este decis să scape de vechii membri cu orice preţ. Un exemplu ar fi schimbarea directorilor de la CE Rovinari, schimbare despre care nu s-a consultat cu nimeni sau nu cu toată lumea. Interesant este că senatorul a dat la o parte pedelişti ca să pună pesedişti. Oricum, este cunoscut faptul că Ion Ruşeţ a fost desemnat cel mai antipedelist parlamentar, votând de foarte multe ori împotriva.

Scor ca-n 2008 nu mai pupă PDL Gorj

Deputatul Severus Militaru aşteaptă o explicaţie. „Cineva trebuie să dea o explicaţie vis-a-vis de aceste schimbări. Este un gest regretabil. Era o treabă care, din punctul meu de vedere, trebuia să o discutăm în acest organism, care este la ora actuală CODA. Să discutăm dacă le retragem sprijinul politic, dacă au greşit faţă de partid şi în momentul în care stabileam în CODA că au greşit, le retrăgeam sprijinul politic. Dar nu aşa”, susţine Severus Militaru, deputat PDL.

În acest ritm partidul a luat-o deja pe o pantă descendentă. În ultima perioadă mai multe persoane s-au îndepărtat de partid, iar dacă nu au făcut-o benevol, au fost îndepărtaţi de noua conducere interimară a partidului. Din această cauză şansele ca democrat-liberalii de la Gorj să obţină un scor la fel de bun ca în 2008, sunt foarte mici, crede Militar. „Nu poţi să faci performanţă dacă nu ai echipă. Echipa este a tuturor valorilor pe care le ai într-un partid. Dacă aceste valori şi caractere, aceşti oameni care au muncit şi au pus suflet pentru partid nu reuşeşti să-i aduci în echipă, să faci o echipă cât mai bună, va fi foarte rău. Bineînţeles că Partidul Democrat Liberal de la Gorj nu va mai obţine scorul electoral pe care l-a avut în 2008”, mai spune Severus Militaru.

Vizualizări: 148

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: