Gore Popescu nu vrea să mai ştie de PDL-ul condus de Cilibiu

Gore Popescu, actualul preşedinte al PDL Târgu-Jiu, se gândeşte să renunţe la candidatura pentru funcţia de preşedinte al filialei de la municipiu. În opinia sa, vinovat de toate scandalurile este Nicolae Cilibiu, devenit celebru după ce a fost înregistrat in timp ce-i explica unui tânăr cum pot fi fraudate alegerile la municipiu.

Sătul de tot ceea ce s-a scris în presă, dar mai ales de faptul că este acuzat că a înscris forţat în partid mai multe persoane, Gore Popescu se gândeşte serios să nu mai candideze pentru şefia filialei Târgu-Jiu a PD-L. „Deocamdată vreau ca mă liniştesc. Până pe 24 februarie mai am mult. Vreau să fiu şi eu liniştit, că sunt destule mizerii. Pur şi simplu mă lasă rece deocamdată toate aceste chestii. Funcţiile sunt trecătoare, dar pe mine mă deranjează atacurile din presă, mai mult se fac atacuri de către colegii de partid, oameni în care eu am crezut. Dacă aşa se mănâncă... poate am fost eu naiv în sinea mea, dar dacă aşa merge treaba, îmi pare rău, nu sunt genul”, susţine Gore Popescu, membru PD-L.

Răzbunarea lui Cilibiu

Scandalul produs la nivelul filialei municipale a PD-L are un singur vinovat în opinia lui Gore Popescu, iar acela este Nicolae Cilibiu.

Cei doi au intrat în conflict după ce Cilibiu a anunţat într-o şedinţă a Comisie pentru Organizarea şi Desfăşurarea Alegerilor (CODA) din PDL că alegerile în 26 de secţii din Târgu-Jiu au avut loc, în condiţiile în care Popescu este preşedintele filialei. „De data asta nici n-am cum să-l menajez pe omul ăsta. E de-a dreptul mizerabilă ieşirea din presă. Eu nu cred că e rău că oamenii încearcă să convingă pe alţi, pentru că până la urmă asta facem fiecare dintre noi în calitate de formatori de opinie. Dar de aici şi până la a face o afirmaţie de genul acela, mi se pare o declaraţie imbecilă a celui care a făcut-o. La o adică oamenii pot să demonstreze. Pot să vină să declare, ce să mai. Îmi e lehamite de tot ce se întâmplă”, mai spune Gore Popescu.

Gore Popescu este convins şi de faptul că schimbarea sa din funcţia de director al EMC Rovinari are la baza aceleaşi persoane cu influenţă politică de la nivelul Partidului Democrat Liberal Gorj.

Vizualizări: 145

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: