Ruşet, foc şi pară pe directoarele democrat-liberale

Preşedintele interimar al organizaţiei de la Gorj a Partidului Democrat Liberal, Ion Ruşet, este supărat pe cele care conduc o instituţie şi fac parte din partidul pe care în prezent el îl conduce. Motivul, nu apar la televizor pentru a vorbi de bine şefii de la centru.

Afirmaţia a fost făcută în cadrul alegerilor la organizaţia de femei a PDL Târgu-Jiu. Până la închiderea ediţiei rezultatul alegerilor nu fusese făcut public, dar cel mai probabil câştigătoarea este Rodica Dârnu, singura candidată.

Prezent aseară în cadrul conferinţei de alegeri la organizaţia municipală de femei a PDL, Ion Ruşet, le-a transmis directoarelor de instituţii, colege de partid cu el, să colaboreze cu presa locală. Să apară la televizor ori de câte ori au ocazia, nu să spună problemele cu care se confruntă instituţia pe care o conduc, ci să-şi laude şefii de la centru. „N-am văzut o femeie director susţinută de partid care să iasă la televiziuni şi să sprijine politica actualului Guvern şi sunt femei director cărora noi le-am dat avizul. Sunt politici guvernamentale care trebuie să fie aduse în faţa publicului de către persoanele cu responsabilităţi în domeniu“, a declarat Ion Ruşeţ, preşedinte interimar PDL.

Ion Ruşeţ a făcut referire în special la Agenţia de Plăţi şi Intervenţie în Agricultură unde director este Delia Mercioiu, Agenţia de Prestaţii Sociale condusă de către Viorica Roşianu, Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Gorj în fruntea căreia se află Mihaela Moţa şi Inspectoratul Teritorial de Muncă Gorj unde Simona Dumitraşcu este director adjunct.

Vizualizări: 130

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: