Sulfina Barbu, primită cu „admiraţie“ de adversarele politice la Târgu Jiu

Şedinţa de alegeri de la organizaţia de femei desfăşurată ieri la Târgu Jiu a fost una fără o miză deosebită, preşedinta din ultimii ani, Maria Moţa, neavând vreo rivală la funcţia respectivă. În schimb, şefa de la nivel naţional, Sulfina Barbu, a avut ocazia să afle că este admirată şi considerată chiar un model de către adversarele de pe scena politică judeţeană.

Maria Moţa a fost aleasă ieri, din nou, preşedinte al organizaţiei de femei fără vreo emoţie din partea colegelor din PDL Gorj. Senzaţie a făcut, în schimb, discursul Sulfinei Barbu, în prezenta a 250 de membre PDL, dar şi PSD şi PNL. „Am văzut acum că s-a constituit această Uniunea Socialist Liberală, sau Social Liberală, nu ştiu cu exactitate cum se numeşte. Şi-au propus să nu colaboreze cu Partidul Democrat Liberal, să nu vorbească cu Partidul Democrat Liberal. Vreau să le transmit un mesaj. Nici să nu respire în prezenţa Partidului Democrat Liberal pentru că faptul că toţi s-au unit împotriva noastră nu demonstrează decât frica lor de PDL. E foarte bine să rămână aşa uniţi şi, repet, nici să nu respire în prezenţa Partidului Democrat Liberal”, a menţionat Barbu, discursul său fiind urmat de aplauze.

Şarapatin a respirat bine în sală

Şefa organizaţiei de femei a PSD Gorj, Elvira Şarapatin, a luat cuvântul ulterior la prezidiu şi, în mesajul de salut transmis femeilor din PDL Gorj, i s-a adresat preşedintei acestora cu expresia „prietena mea”. Şarapatin a menţionat apoi şi că o admiră pe Sulfina Barbu „de pe margine”.

„Eu respir foarte bine în această sală. Am respirat foarte bine doamna preşedintă şi când am venit şi respir foarte bine şi în prezenţa doamnei Sulfina Barbu, pe care o apreciez şi o admir, de pe margine, desigur că da. Voi respira în continuare şi sunt sigură că toţi cei din sală vor respira şi în prezenţa Partidului Social Democrat şi a tuturor partidelor”, a declarat lidera femeilor din PSD Gorj.

De asemenea, printre invitate s-a numărat şi preşedinta organizaţiei de femei a PNL Gorj, Mădălina Ciolocoi, care a dat-o pe Sulfina Barbu ca model de femeie politician. „Am fost întrebată dacă am ca model de femei în politică în afară de PNL. De la PDL v-am nominalizat pe dvs. Sunteţi un excelent diplomat, iar în spatele unei luptătoare se ascunde o femeie sensibilă, o mare sufletistă, iar pentru oamenii politici din toate partidele activitatea dvs este un exemplu de urmat”, a precizat Mădălina Ciolocoi.

Vizualizări: 159

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: