Milosteanu (PSD): Din ce ştiu eu, nu se face sondaj la Motru

Gheorghe Milosteanu, secretarul general al Partidului Social Democrat Gorj, a declarat la finele săptămânii trecute că nu cunoaşte să fie efectuat vreun sondaj pe zona Motru şi nici în vreo altă localitate în viitorul apropiat. Cel mai probabil, viitorul candidat al PSD la Motru va fi stabilit printr-o decizie politică a Biroului Politic Judeţean, câtă vreme primarul Dorin Hanu a spus că el şi-a făcut datoria faţă de partid şi a înmânat conducerii judeţene a partidului cele trei opţiuni validate de organizaţia municipală de la Motru. Este vorba de Cosmin Morega, Eugen Corcoaţă şi Tudor Dobrică.

Candidatul PSD la Motru ar putea fi o decizie strict politică, având în vedere declaraţiile secretarului general al partidului, Gheorghe Milosteanu. Acesta a spus că el nu ştie să se facă vreun sondaj în perioada următoare şi că mai pot apărea modificări şi la primăriile unde sunt deja stabilite candidaturi. ”A rămas să parcurgem toate etapele şi în celelalte localităţi şi sigur că vom ţine cont de organizaţiile locale. De moment nu se face sondaj. Până la ora asta am ajuns până la 45 de localităţi, dar şi acolo pot să mai apară schimbări. La oraşe încă nu am stabilit nimic. Ce pot să vă spun este că de moment noi nu avem în plan efectuarea vreunui sondaj, nici la Motru şi nici în alte localităţi”, a spus Gheorghe Milosteanu, secretarul general al PSD Gorj.

Între timp, primarul în funcţie Dorin Hanu spune că el şi-a făcut partea lui de treabă şi le-a înmânat şefilor de la judeţ propunerile de candidaturi. ”Organizaţia judeţeană a rămas că se ocupă de treaba asta. Eu am dus documentele la Târgu Jiu, i le-am înmânat domnului Călinoiu, l-am informat cu ce s-a întâmplat şi i-am dus procesul verbal de şedinţă, mai departe ei se ocupă de restul. Ei aşa au spus, că vor face sondaj cu cele trei nume pe care eu le-am propus”, a spus primarul Dorin Hanu.

Cei trei pesedişti care au intrat în cursa pentru primăria Motru sunt Cosmin Morega, directorul Direcţiei Publice Gorj, Tudor Dobrică, viceprimarul din Motru, Eugen Corcoaţă, administratorul special al UATAA.

Vizualizări: 177

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: