Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Minerii din Paroșeni, protest la Târgu Jiu. Surprinși de piața goală! - video

O delegație a minerilor din Valea Jiului, de la Paroșeni, a fost miercuri la Târgu Jiu, pentru a protesta alături de colegii lor din Complexul Energetic Oltenia. Minerii și energeticienii din Gorj susțin un proiect de lege inițiat de colegii lor din Hunedoara, prin care vârsta de pensionare ar urma să fie redusă cu până la 13 ani.

Sunt semne tot mai multe că politicienii ezită să aprobe legea în forma dorită de protestatari, din cauză că numărul celor care ar ieși la pensie ar fi mult prea mare, iar pe multe specialități termocentralele nu ar avea de unde să ia oameni.

Președintele Sindicatului Liber Paroșeni, Nicu Slavei, a fost uimit să vadă cât de puțini oameni sunt la protest, deși ar fi mii de beneficiari ai legii. “Sunteți 20 - 30, poate 50 în piață, de ce nu sunteți cinci mii? E o companie cu 13.000 de oameni”, a spus Slavei, ca reproș pentru cei mulți care stau acasă, dar vor să beneficieze de o astfel de lege.

Protestul a fost inițiat de Nicu Bunoaica, liderul unui sindicat mic, dar cei care conduc marile federații sindicale abia dacă au trecut pe acolo, unii dintre ei. Alții, deloc. Doar Manu Tomescu, de la Energia Rovinari, merge zilnic la protest cu colegii lui.

Vizualizări: 2,727

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: