Mini-interviu: PDL Gorj se află într-o depresiune de încredere

Vicepreşedintele PNL Gorj, Claudiu Săftoiu, a dezvăluit ieri o fărâmă din rezultatul sondajului făcut în Gorj la comanda liberalilor. Săftoiu a spus că nu poate da publicităţii rezultatele înainte ca acestea să fie analizate la nivel naţional, dar USL stă mai mult decât confortabil în comparaţie cu PDL. Săftoiu a declarat pentru Radio Infinit că PDL Gorj se află în acest moment „într-o depresiune de încredere”.

Ce ne puteţi spune despre rezultatul sondajului de opinie comandat de PNL în Gorj?

Sondajul liberalilor a fost realizat, rezultatele sunt gata, dar aşa cum ştiţi liberalii sunt disciplinaţi, publicarea rezultatelor în Gorj va fi făcută după ce copreşedinţii Crin Antonescu şi Victor Ponta vor face toate analizele pe care le consideră necesare la nivel naţional.

Care sunt persoanele care au fost prinse în sondaj?

Este vorba despre numele care contează de mulţi ani în judeţ şi care la rândul lor au fost prinse în analizele sociologice. Toate persoanele care au în acest moment diferite funcţii şi ar putea să candideze au fost prinse în sondaje, aşa că nu ne putem aştepta la surprize.

Cât de mare este diferenţa între USL şi PDL?

Scorul USL în Gorj este unul copleşitor în dauna PDL. De fapt, în acest moment PDL Gorj se află între-o depresiune de încredere. Încă o dată, rezultatele vor fi comunicate de cei doi co-preşedinţi.

Adică USL este undeva la 55-60%, iar PDL la 20-30%?

Probabil.

Vizualizări: 122

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: