Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Ministrul Videanu vrea management privat la noile companii energetice

Ministrul economiei, Adriean Videanu, a declarat marţi că speră să obţină acordul guvernului pentru privatizarea managementului companiilor energetice, pentru o mai mare eficienţă. "Suntem încă în discuţii şi vreau să vă spun că după ce vom finaliza cele două companii sper să am acordul guvernului să privatizăm managementul acestora, astfel încât să avem garanţia unor activităţi eficiente", a declarat ministrul economiei Adriean Videanu.

Acesta a mai adăugat că proiectul de înfiinţare a celor două companii energetice încă se află în dezbatere publică, iar finalizarea acestui proces va fi făcută până pe 15 iulie. După această dată, ministrul economiei a adăugat că se va face o notificare către Comisia Europeană. "Cele două companii energetice pe care le vom înfiinţa vor trebui să aibă cote de piaţă aproximativ egale pentru asigurarea cadrului concurenţial, dar şi flexibilitate în producţia de energie, o parte regenerabilă, o parte hidro etc.", a mai spus Videanu. Potrivit acestuia până la sfârşitul anului se va reglementa cadrul pentru înfiinţarea celor două companii.

Vizualizări: 121

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: