Ministrul Virgil Popescu anunță înlocuirea becurilor în instituțiile publice. Sindicalist din CE Oltenia: E o chestie hilară!

Guvernul anunță că vrea să schimbe becurile din instituțiile publice, pentru a economisi energie. Anunțul a fost făcut de ministrul Energiei. Declarația sa a fost luată în râs de un lider de sindicat din Complexul Energetic Oltenia, care i-a recomandat demnitarului să se ocupe de măsurile ce trebuie luate în Sistemul Energetic Național, nu "să discutăm de becuri, de achiziții de mături".

Ministrul Energiei, Virgil Popescu, a declarat, la începutul ședinței de Guvern, că, în următoarele două săptămâni vor fi înlocuite „corpurile de iluminat care nu sunt eficiente” cu unele care sunt în toate instituții publice. 

Declarația sa l-a amuzat pe sindicalistul Nelu Roșca, de la Cariera Roșiuța. "E o chestie hilară, să ajungi la acest nivel, să vorbești despre un bec. In loc să iei măsurile care se impun a se lua în Sistemul Energetic, să discutăm despre becuri. Nici nu vreau să discutăm despre așa ceva. Ăla e nivelul Guvernului nostru. În loc să discutăm de proiecte de țară, discutăm de becuri, achiziții de mături", a spus Nelu Roșca, președintele Sindicatului Liber Roșiuța, într-o emisiune la Radio Infinit.

Vizualizări: 1,561

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: