Şi-au „ajutat“ fiica cu pumni şi picioare

Problemele dintre adolescenţei par să-i atingă mai tare pe părinţi. Ieri, o minoră de 14 ani a ajuns la spital, bătută de familia prietenei ei, fiind suspectată că intenţiona să-i fure iubitul fiicei lor. Părinţii nu voiau decât să-şi „apere“ fiica însă metoda a fost nepotrivită, lăsându-se cu plângeri la Poliţie.

Povestea Valeria Burchel de 14 ani din Dăneşti nu-i departe de o telenovelă. „Ea este mai mare cu doi ani ca mine şi ne înţelegeam destul de mine. Erau prietene bune. Ea mi-a povestit că şi-a făcut un prieten, dar eu nici nu-l cunosc. Acum câteva zile a zis că dacă nu-l las în pace o să mă omoare în bătaie când mă prinde pe drum. Sora mea i-a spus să mă lase în pace. Prima dată a bătut-o pe sora mea ca să îţi arate că e în stare de orice şi i-a transmis că mie mi se va întâmpla mai rău. Când a venit mama de la muncă i-am povestit. Pe la amiază m-a trimis să cumpăr pâine şi m-au prins în drum şi m-au bătut, prietena mea, mama şi tatăl ei. A auzit mama că ţipam şi a venit să mă scape. Am leşinat. Mă doare tot corpul, mâinile şi urechea”, povesteşte fata pe patul de spital.

Mama fetei nu se aştepta la una ca asta din partea vecinilor de care îi despart câteva case. Când s-a dus să-şi salveze fata din mâinile vecinilor s-a ales şi ea cu câteva lovituri. Nu ştiu ce o fi fost în capul lor să se coboare la mintea fetelor. Fata mea nici nu îl cunoaşte pe băiatul ăla. Ele erau prietene, vorbeau. Noi nu ne-am certat niciodată cu ei. Prima dată au bătut-o pe a mică de 2 ani şi acum pe asta. Au dat şi după mine cu piatra când m-am dus să îmi scap fata din mâinile lor. Au dat şi în mine. A venit poliţia şi o să depun plângere pentru că aşa ceva nu este posibil”. Totodată, mama fetei susţine că Valeria şi-a ajutat mereu prietena, împrumutând-i telefonul, bijuterii sau chiar haine „Mi-a cerut fata bani să-şi ia telefon, haine, brăţară de aur. Acum nu mai are nimic pentru că i le-a împrumutat prietenei ăsteia şi nu i le mai dă. O tot duce cu vorba că mâine, mâine şi nimic. Ea făcea orice pentru ea, iar acum drept răsplată a bătut-o până a lăsat-o lată”.

Valeria Burchel s-a ales cu multiple traumatisme şi va rămâne internată în spital, potrivit medicului Liliana Crăciun.

Vizualizări: 112

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: