Bătută măr de fiica ei, pentru avere

O femeie şi fiul său şi-au vărsat năduful pe o bătrână de 60 de ani, mama, respectiv bunica, motivul fiind casa pe care aceasta ar lăsa-o moştenire după ce nu ar mai fi. Bătrâna din localitatea Corneşti a ajuns vineri seara la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgu-Jiu cu multiple traumatisme la nivelul capului. Maria Romanescu are două fete, iar una dintre ele îşi doreşte să moştenesacă casa în care femeia locuieşte, însă aceasta nu este de acord.

La bătrâneţe femeia spera că va avea linişte şi va fi îngrijită de cele două fete pe care le-a adus pe lume şi pe care le-a crescut şi le-a îngrijit cum a putut. Nu a fost însă aşa. Una dintre ele vrea să pună mâna pe casa şi averea femei, lucru cu care Maria Romanescu nu a fost de acord pentru că toate bunurile pe care le deţine vrea să le împartă în mod egal celor două fete. Certuri pe marginea averii sunt de mult între mamă şi fiică, dar până acum nu s-a ajuns niciodată la violenţă. „M-a bătut fata mea, pentru că vrea să îmi ia casa. Mi l-a adus pe nepotul meu în casă să stea cu mine şi nu am avut nimic împotrivă ba m-am bucurat, iar acum vrea să mă dea afară din locuinţă. A venit la mine şi mi-a pus în vedere să părăsesc casa ca să i-o las ei, dar nu pot să fac asta pentru că mai am o fată şi trebuie să-i las şi ei ceva. După ce ne-am certat s-au năpustit asupra mea cu pumnii şi m-au bătut ea şi cu nepotul meu”. Povesteşte aceasta.

„O să-şi primească pedeapsa de la Dumnezeu“

Maria Romanescu a fost găsit bătută măr în mijlocul curţii de cealaltă fiică, care a chemat imediat ambulanţa care a transportat-o pe femeie la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean. „Eu sunt căsătorită şi stau în Rovinari. Sora mea se duce frecvent la mama ca să o convingă să-i dea casa. S-au certat de multe ori pe casa asta, iar acum a bătut-o. Eu am aflat de la vecini şi m-am dus la ea. Am găsit-o lată la pământ văitându-se“.

La spital a venit si soţul femeii, uimit de ce a fost capabilă una dintre fiice să-i facă mamei ei. „Nu mă aşteptam la aşa ceva. Ştiam că vrea casa, dar nu o credeam în stare să ajungă până aici. Noroc cu fata cealaltă că a găsit-o pentru că putea să moară”.

Medicii susţin femeia este în afara oricărui pericol, însă loviturile primite de acesat în zona capului sunt destul de puternice. Maria Romanescu, deşi a fost bătuta crunt de fiica ei nu va depune plângere împotriva acesteia. „Nu o dau pe mâna poliţie pentru că este fata mea, sânge din sângele mea, iar sângele apă nu se face niciodată. O să-şi primească pedeapsa de la Dumnezeu”.

Vizualizări: 162

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: