Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Minor condamnat pentru viol. Plus daune morale de 10.000 lei!

Un minor din județul Gorj a fost condamnat pentru viol. Adolescentul nu va ajunge direct după gratii, ci va fi internat într-un centru de reeducare. În plus, el va trebui să plătească victimei sale daune morale de 10.000 de lei.

Minorul nu este la prima abatere de la lege, el fiind trimis în judecată și pentru furt calificat. A scăpat abia după ce părinții au ajuns la o înțelegere cu partea vătămată. De data aceasta, minorul a fost acuzat de viol și va ajunge într-un centru educativ.

„Dispune faţă de inculpatul minor (...) aplicarea măsurii educative privative de libertate, prevăzute de art. 124 Cod penal, a internării într-un centru educativ pe o perioadă de 1 an. Deduce din măsura educativă privativă de libertate aplicată inculpatului (...) durata reţinerii şi a arestului la domiciliu de la data de 02.12.2019 la data de 8.02.2020”, a decis Judecătoria Târgu Jiu.

În plus, inculpatul minor va trebui să achite victimei sale suma de 10.000 lei cu titlu de daune morale. Sentința nu este definitivă, aceasta putând fi atacată cu apel.

Vizualizări: 2,587

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: