Condamnat pentru agresiunea din benzinărie

Un tânăr din Gorj a fost condamnat la 3 ani și 5 luni de închisoare pentru tentativă de omor și tulburarea ordinii și liniștii publice. El a agresat, în toamnă, un bărbat într-o benzinărie din Stoina, județul Gorj. Băut fiind, bărbatul recalcitrant și-a lovit victima cu o sticlă în cap.

„Agresorul, în urma unor discuții contradictorii, generate de consumul de băuturi alcoolice, ar fi exercitat acte de violență asupra unui alt bărbat, de 31 de ani, din comuna Stoina, în timp se aflau în zona unei stații de alimentare cu carburant, din localitate, provocându-i acestuia leziuni care au necesitat transportarea la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale”, a explicat, la vremea respectivă, IPJ Gorj.

Tribunalul Gorj i-a interzis tânărului să se apropie de victima sa pe o perioadă de cinci ani după executarea pedepsei. Mai mult, el va trebui să achite daune morale.

„Admite, în parte, acţiunea civilă formulată de partea civilă și obligă inculpatul la plata către aceasta a sumei de 15.000 lei daune morale. Respinge cererea de obligare a inculpatului la plata despăgubirilor materiale”, a decis, luni, o instanță a Tribunalului Gorj.

Sentința nu este definitivă.

Vizualizări: 1,939

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: