Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Șefii CEH, dați în judecată de mineri

Sindicatul „Muntele” de la Complexul Energetic Hunedoara a decis să declanşeze procedura de chemare în judecată a companiei, pentru că anumite drepturi ale angajaţilor nu au mai fost plătite de două luni. Este vorba despre ajutorul de încălzire, decontul de transport și tichetele de masă.

Sindicatul va strânge, din 2 iunie, semnături din partea membrilor săi pentru a completa procedura de chemare în judecată a administraţiei CEH.

Pentru cele două luni de zile, suma totală a acestor drepturi este cuprinsă între 900 şi 1.100 de lei, a anunțat Darius Câmpean, preşedintele Sindicatului „Muntele”.

Pe de altă parte, administratorul special al CEH, Cristian Roşu, a precizat că nu există cerere pe piaţă pentru energia electrică produsă în termocentralele complexului, motiv pentru care încasările sunt foarte mici. El a precizat că în momentul în care compania va avea suficienţi bani, vor fi onorate şi celelalte drepturi ale angajaţilor.

CEH numără circa 4.100 de angajaţi. Complexul este format din minele Livezeni, Lonea, Lupeni şi Vulcan, la care se adaugă termocentralele Mintia şi Paroşeni.

Vizualizări: 1,596

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: