Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Minor cu petarde şi... dosar penal

Un minor de 15 ani, este cercetat de poliţiştii sub aspectul comiterii infracţiunii de nerespectare a regimului materiilor explozive. Acesta deţinea, fără drept, sute de petarde şi alte obiecte pirotehnice din clasa a II-a.

Joi după-amiaza, poliţiştii Biroului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase din cadrul I.P.J. Gorj, au acţionat împreună cu jandarmi ai I.J.J. Gorj, în Piaţa 9 Mai din municipiul Târgu-Jiu, pentru combaterea actelor ilicite de comerţ cu obiecte de distracţie pe bază de amestecuri pirotehnice.

În jurul orei 12:30, a fost depistat un minor de 15 ani, din comuna Bustuchin, judeţul Gorj, care deţinea, fără drept, 760 bucăţi petarde şi 12 artificii din clasa a II-a.

Articolele pirotehnice au fost ridicate în vederea confiscării iar pe numele minorului au fost întocmite acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de nerespectare a regimului materiilor explozive.

Vizualizări: 123

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima ora:

Citește și: