Minor reţinut pentru viol

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Turceni au reţinut un minor de 16 ani, suspectat de comiterea infracţiunii de viol.

În după-amiaza zilei 12 mai a.c., orele 13:30, Poliţia Oraşului Turceni a fost sesizată direct de către o femeie de 44 ani, din comuna Plopşoru, despre faptul că în data de 09.05.2012, orele 11:30, fiul său vitreg în vârstă de 16 ani, prin agresiune fizică, a constrâns-o să întreţină raport sexual, împotriva voinţei sale.

Urmare a probatoriului administrat în cauză, poliţiştii au emis pe numele suspectului minor, ordonanţă de reţinere pe timp de 24 de ore pentru comiterea infracţiunii de viol şi l-au introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Gorj.

Astăzi, 13.05.2012, poliţiştii îl vor prezenta pe suspect cu propunere de arestare preventivă pentru comiterea infracţiunii de viol, Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu.

Poliţiştii continuă cercetările pentru lămurirea tuturor împrejurărilor de fapt şi stabilirea răspunderii judiciare a suspectului.

Vizualizări: 141

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: