Minprest face zeci de angajări. Cine sunt favorizaţi!

Societatea Minprest Serv Rovinari va angaja un număr de 50 de persoane în următoarea perioadă. Este vorba de personal pentru serviciul de Căi Ferate Uzinale (CFU). Solicitarea a venit din partea CE Oltenia, principalul beneficiar, iar prioritate la angajare au foştii salariaţi, concediaţi în primăvara acestui an.

Minprest va face angajări pentru toate zonele în care CE Oltenia desfăşoară activitate. Caută muncitori necalificați, lăcătuşi mecanici pe specializarea de căi ferate uzinale, electricieni, manevranţi vagoane, revizori, mecanici locomotivă, ajutor mecanic locomotivă, și pe alte astfel de meserii. Principalul beneficiar al prestatorului de servicii, CE Oltenia, a solicitat la Minprest suplimentarea numărului de personal pe sectorul de căi ferate uzinale. "La ELCFU mai angajăm 50 de persoane. Sunt posturi și de calificaţi și de necalificați de la Căi Ferate Uzinale. Peste tot avem nevoie, de la Mehedinți până la Craiova. Actual adiţional la contract este la semnat la CEO. Când îl primim vom da drumul la angajări. Prioritate vor avea cei care au plecat și sunt specializaţi în domeniu o să-i chemăm. Pentru că nu găsim personal calificat pe CFU. Salariile sunt foarte mici, între minim pe economie și 2-300 lei în plus", a declarat Gabriel Giorgi, directorul Minprest.    

De pe 1 septembrie Minprest va trebui să găsească variante pentru salariații proprii care prestează activitate la Unitatea de Închidere și Conservare (UIC) Motru. Unitatea CE Oltenia a anunțat că nu mai are nevoie de serviciile Minprest pe acest sector. "Am primit o notificare de la Motru că o să înceteze activitatea noastră pe zona de închidere mine. Trebuie să redistribuim personalul, 4-5 persoane", a mai spus directorul Gabriel Giorgi. 

Vizualizări: 4,769

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: