Minprest închiriază un birou în sediul Diviziei Miniere

Societatea prestatoare de servicii în minerit și energie Minprest va închiria spații la Divizia Minieră, dar și la carierele din județ. De asemenea, CE Oltenia va da Medserv Min în folosință gratuită un spațiu.

Adunarea Generală a Acționarilor din Complexul Energetic Oltenia a decis la finalul lunii iulie să scape de mai multe spații pe care le are în județ. Unele dintre acestea au fost date în folosință gratuită, altele în chirie. Spre exemplu, s-a decis darea în folosință a unui spațiu către Medservmin, pentru un an, cu posibilitatea de prelungire. Și primăria Florești a primit în comodat mai multe spații, atelier reparat vagoane, depozit materiale, puț forat, rezervor apă, canalizare etc.

Interesant este că societatea Minprest va închiria de la CE Oltenia mai multe spații în Târgu Jiu și la carierele din județ. Nu se știe deocamdată ce chirii va plăti Minprest pentru toate aceste noi birouri.

Practic, va plăti chirie pentru 77 mp la Cariera Peșteana, 37,1 mp la Cariera Husnicioara, 35,53 mp la Cariera Berbești, suprafața de 47, 32 mp la Lupoaia, dar și 22 mp la Cariera Jilț- Mina Tehomir. Și asta nu e tot, directorii de la Minprest vor avea un spațiu de 20 de mp în centrul municipiului,  la Sucursala Divizia Minieră. În plus, va închiria și un depozit de 90 de mp în Târgu Jiu - stația pilot îngrășăminte.

Vizualizări: 241

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: