Mircea Geoană, în week-end la Târgu Jiu

Mircea Geoană, preşedinte PSRo de la nivel central, este aşteptat în acest week-end la Târgu Jiu. Geoană va ajunge sâmbătă, în jurul prânzului, şi va rămâne în Gorj până duminică seara.

Dacă va fi nevoie, Geoană îşi va prelungi vizita până luni, după cum spune Marian Rotaru, liderul PSRo de la nivel judeţean. „Domnul Mircea Geoană va fi la Târgu Jiu sâmbătă, în jurul orei 16.00. Vom avea o întâlnire cu vicepreşedinţii şi oamenii din partid, după care vom merge la Motru şi în alte localităţi din zonă. Duminică dimineaţa, vom merge la Polovragi, Bengeşti-Ciocadia, Stăneşti, Arcani, Băleşti, iar apoi Turceni şi partea cealaltă a judeţului. Domnul Mircea Geoană va avea un program foarte încărcat, dumnealui este un om energic, un om de acţiune, care vrea să facem cât mai multe lucruri în două zile”, a declarat Marian Rotaru, preşedintele PSRo.
Mircea Geoană se va întâlni cu membrii PSRo de la Gorj la restaurantul lui Marian Rotaru, din zona Pieţei 9 Mai. Rotaru spune că şi-ar fi dorit ca această întâlnire să aibă loc pe Insuliţă, însă acolo nu au acces decât vipurile din Târgu Jiu. „Nu vom face o lansare oficială, aşa cum au făcut contracandidaţii noştri. Sâmbătă seara vom avea o şedinţă la noi, la sediu, pentru că pe Insuliţă nu avem cum. Insuliţa este pentru alţii, pentru vipuri, nu pentru noi. În plus, mai sunt şi evenimentele private pe care nu le putem încurca. Este un oraş mic în care nu se mai poate dezvolta nimic. Pentru unii se poate, pentru noi nu”, spune Rotaru.

Vizualizări: 1,491

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: