Mirel Rădoi, șocat de contractul oferit de Universitatea Craiova

Antrenorul Mirel Rădoi, care s-a aflat pe lista lui Mihai Rotaru înainte ca echipa să fie preluată de Laszlo Balint, nu a mai ajuns în Bănie. Totuşi acest a negociat cu oltenii însă contractul oferit de către patronul Universității Craiova l-a șocat pe fostul selecționer.

Mirel Rădoi era favorit să preia banca tehnică a Universității Craiova după ce Laurențiu Reghecampf a fost demis, însă fostul selecționer nu a ajuns la un acord cu Mihai Rotaru. Rotaru a insistat pentru ca echipa sa să fie preluată de către Mirel Rădoi, dar nu a renunțat la o clauză care nu a fost pe placul antrenorului în vârstă de 41 de ani iar negocierile dintre cei doi s-au încheiat rapid. Patronul formației din Bănie i-a oferit lui  Mirel Rădoi un salariu în valoare de 12.500 de euro pe lună, cu 2.500 mai puțin decât lua Laurențiu Reghecampf la Universitatea Craiova, însă fostul selecționer a solicitat 18.000 de euro pe lună.

Rotaru a fost de acord să îi ofere lui Mirel Rădoi un salariu lunar în valoare de 18.000 de euro, dar a insistat să îi pună o clauză în contract. Conform Digisport, salariul antrenorului în vârstă de 41 de ani ar fi scăzut cu câte 1.000 de euro la fiecare punct pierdut de olteni pe stadionul „Ion Oblemenco”. Astfel, Rădoi putea să încaseze 12.000 de euro în cel mai rău caz dacă ținem cont că, în general, pe lună sunt două meciuri în deplasare și două „acasă”.

Vizualizări: 197

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: