Mateiu, eliminat cu ajutorul VAR la primul meci al Craiovei

Meciul dintre Universitatea Craiova şi Sepsi disputat vineri seară s-a încheiat la egalitate, scor 2-2. Păun a dat lovitura în Bănie iar Mateiu, a fost eliminat cu ajutorul sistemului VAR.

Universitatea Craiova a pierdut două puncte importante în prima etapă din Liga 1. Oltenii au condus-o cu 2-0 pe Sepsi, însă s-au văzut egalați în ultima parte a meciului, atunci când Damașcan și Păun au înscris pentru echipa lui Cristiano Bergodi.

Laszlo Balint, antrenorul celor de la Universitatea Craiova, a oferit explicații pentru remiza surprinzătoare din prima etapă a Superligii.  „Am avut meciul în mână, am avut toate punctele în mână, dar n-am reușit să gestionăm ultimele 20 de minute. Am luat cele două goluri din zona mijlocașilor centrali. Știam forța celor de la Sepsi, că dezvoltă foarte bine în flanc. N-am reușit să fim organizați și disciplinați pe final. Ar fi trebuit să câștigăm, dar puteam și pierde pe final. Am luat un punct și avem foarte mult de muncă. Gustavo a intrat foarte bine în teren, sper că Roguljic nu s-a accidentat foarte rău. Ștefan Baiaram a acuzat și el ceva. Vom căuta să reglăm aceste lucruri. Nu avem timp să ne lamentăm. Gustavo a fost declarat omul meciului”, a spus Laszlo Balint.

Balint a vorbit și despre eliminarea lui Alexandru Mateiu, care a primit cartonașul roșu în urma unei contre asupra lui Păun, după intervenția VAR: „Eu nu stăpânesc foarte bine detaliul ăsta, dar dacă ai luat gol de ce se mai dă roșu? Dacă greșesc, îmi prezint scuzele. Trebuie să ne descurcăm fără el în următoarele etape din campionat. Trebuie să ridicăm capul și să luăm fiecare meci în parte”.

Vizualizări: 1,080

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: