Miron Cozma îşi face partid ca să-l aresteze pe Condescu

Fostul lider al ortacilor din Valea Jiului, Miron Cozma, va veni la Târgu-Jiu, la finele lunii octombrie pentru a lansa Partidul Social Democrat al Muncitorilor. Acesta a ales oraşul lui Brâncuşi pentru că vrea să fie aproape de ortacii lui din Vale. Cozma a întocmit o listă neagră, iar dacă va ajunge la putere toţi de pe ea vor ajunge la puşcărie.

De ce aţi ales să lansaţi Partidul Social Democrat al Muncitorilor la Târgu Jiu?

Partidul Social Democrat al Muncitorilor există cu statut juridic, hotărâre definitivă şi irevocabilă şi el funcţionează legal. Problema era de lansare a lui pe piaţă şi o spun cu toată responsabilitatea şi tot respectul pentru minerii din Gorj la care ţin, am ales Târgu Jiu pentru că ştiţi că eu am interdicţie la Petroşani şi Târgu Jiu fiind mai aproape pot veni. Am  luat decizia ca la Târgu Jiu, în jurul datei de 20 octombrie să îl lansăm.

Acesta este singurul motiv pentru care aţi ales să vă lansaţi partidul la Târgu Jiu?

Motivul esenţial este acela că am promis o revoluţie politică. Şi ca să fiu sincer, aşa cum mă ştiţi, un cetăţean, lider de partid spunea că e foarte puternic în judeţul Gorj şi vreau să vadă că nu e singurul om iubit în Gorj şi mai e şi Miron Cozma.

Vreţi să îi arătaţi lui Victor Ponta cine sunteţi dumneavoastră la Târgu Jiu într-o confruntare. Ce aveţi cu Victor Ponta?

Personal nimic. Eu nimic cu el, dar el spunea la un moment dat că el este în Gorj foarte tare şi vreau aşa într-o competiţie politică să fac o întrecere cu el să vedem cine e cel mai tare în judeţul Gorj. Eu sau el-

Poate fi domnul Constantin Creţan cel care ar putea conduce activitatea de la Gorj a partidului?

Această persoană a făcut lucruri bune pe care nimeni nu le-a făcut. Dar când a ieşit din puşcărie a călcat strâmb şi o spun cu toată sinceritatea, nu accept lângă mine trădători. La mine funcţionează o listă a lui Miron Cozma şi vă spun fără să glumesc, o listă cu cei care au condus această ţară, a doua linie formată din toţi prim-miniştrii, iar a treia linie din conducerile superioare de partid care au condus această ţară. Dacă voi ajunge cu partidul la putere e clar că vor fi arestaţi.

Pe această listă neagră sunt trecute şi persoane din Gorj?

Primul pe listă va fi Marin Condescu, pentru că Marin Condescu a semnat când pe mine Constantinescu m-a arestat, pentru că nu am fost de acord cu disponibilizările din minerit, el în acel an a semnat acordul cu Banca Mondială, FMI şi Guvernul Ciorbea, prin care minerii au fost disponibilizaţi, iar asta se numeşte distrugerea economiei naţionale, iar pentru asta va face puşcărie multă.

Vizualizări: 111

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: