Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Miruță anunță că votează între mineri. Motivul!

Unul dintre candidații la alegerile de duminică din Gorj a tras un semnal de alarmă pe pagina de socializare, cum că minerii vor fi duși în mod organizat la vot, la ieșirea din schimb. "Oameni din zona Rovinari-Bilteni imi spun ca celor din cariera Pinoasa le-a fost ordonat ca maine, intre schimburile de tura, intre orele 13-15, sa mearga incolonat, dusi cu masinile care ii duc/aduc in mod normal de acasa la serviciu, la vot la comanda in sectia de la Timiseni (Farcasesti)", a transmis Radu Miruță, președintele USR Gorj.

Acesta acuză liberalii de tentativă de fraudă: "In cercurile hotilor de buzunare, "Hai la treaba" era consemnul plecarii in actiune, la furat...faceau planul intr-o carciuma de gara si apoi se imbarbatau, "gata, hai la treaba acum". Pentru ca oameni de buna credinta mi-au transmis aceste informatii, cum ca sunt siluiti sa demonstreze ca au votat, ca sunt dusi cu arcanul direct de la iesirea din tura, sa nu cumva sa scape vreunul, ma gandesc serios ca maine, sa votez si eu in respectiva sectie de la Timiseni, intre acele ore, sa previn hotia in forma ei primara".

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Gorj, alături de reprezentanții celorlalte structuri teritoriale ale Ministerului Afacerilor Interne (Inspectoratul pentru Situații de Urgență Gorj ,Inspectoratul Județean de Jandarmi Gorj, Gruparea de Jandarmi Mobilă Craiova, , precum și alte structuri M.A.I.), se vor afla în misiuni pentru asigurarea măsurilor de protecţie, ordine și siguranță publică, la secțiile de votare, precum și în locurile de depozitare a buletinelor de vot.

Autoritățile anunță că au luat măsurile pentru a avea alegeri normale. "Având în vedere amploarea activităților organizate pe parcursul procesului electoral, inclusiv în contextul pandemiei COVID – 19, dispozitivul de ordine și siguranță publică a fost suplimentat cu efective de la alte structuri pentru a asigura îndeplinirea misiunilor în cele mai bune condiții. Astfel, în perioada 5-6 decembrie a.c., 755 de lucrători ai M.A.I, vor asigura paza şi protecţia a 331 de secţii de votare constituite pe raza județului Gorj, în 290 de locații. Duminică, 6 decembrie a.c., 180 de poliţişti și 36 de jandarmi vor asigura măsuri de ordine şi linişte publică, pentru prevenirea oricăror fapte antisociale", a transmis IPJ Gorj.

Vizualizări: 1,776

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima oră:

Citește și: